0

Bokberg

Posted by admin on 29 april, 2013 in Bokbubbel, Min förlagsutbildning |

Just nu har Bokdetektiven väldigt mycket att göra. Salstenta i förlags- och bokhistoria på fredag och innan dess ska vi ha Valborgsfest. Men det är så det är när man bor i Lund och vet att Valborg egentligen heter ”siste april” – dagen firas. Oavsett omständigheter.

Repetition är kunskapens moderMen alla övriga vakna stunder ska fram till fredag ägnas åt repetition. Av hela Europas bokhistoria från 1450-talet och fram tills idag. Utmattande och inte alltid så roligt att lära sig, däremot viktigt, kul och allmänbildande att kunna!

Gutenberg, here I come!

 

Efter tentan ska det dock bloggas som bara den. Och snart kommer mitt första inlägg som ny skribent på Deckarhuset / TheCrimeHouse som kommer att handla om deckargenren ”true crime” – spännande!

Taggar:, , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *