0

Första dagen på förlagskunskap!

Posted by admin on 23 januari, 2013 in Min förlagsutbildning |

Första dagen på förlags- och bokmarknadskunskap! Förväntningarna infriades, helt klart. Vacker institution mitt i den vinterstrålande lundensiska stadsmiljön.

KA

Välkomnande och kompetenta lärare. En helt underbar, förväntansfull (och lite komisk) ”nybörjarstämning” i salen med de gröna väggarna. Alla sneglar på varandra och ingen säger något. Fantastisk start!

Men framför allt verkar kursupplägget vara riktigt bra med en kombo av teori och praktik – precis som jag vill ha det. Även om verkligheten ute på förlagen överträffar allt. Det är ju där mitt främsta intresse ligger.

 

Imorgon blir det workshop och jag har redan börjat läsa vår lärare Steiners ”Litteraturen i mediesamhället”, som såklart får en recension längre fram!

snö vid KAUtöver studierna ser jag redan fram emot nästa veckas seminarium om litteraturutredningen (återigen av lärare, forskare och litteraturvetare Ann Steiner). Det arrangeras av Förlagsklubben Syd, som jag numera är medlem i. Extra lockande är att det går av stapeln i lokalerna för Lundaförlaget Historiska Media!

Taggar:, , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *