0

Recension: ”Detektivens handbok”, Ordalaget Bokförlag

Posted by admin on 1 mars, 2016 in Blodbubbel - om mordgåtor, Bokrecension, Dagens tips, Deckare |

I vinter har det blivit ovanligt lite läst på den privata fronten, utöver all textgranskning i min firma Spyglass Text. När vardagen inte tillåter så mycket mer än jobb är det extra trevligt att läsa något mindre tungt, till exempel en handbok i hur man blir en riktigt duktig privatdetektiv!

IMG_3510Det är Ordalaget Bokförlag som gett ut denna väldigt mysiga och färgstarka handbok i hur du identifierar skurken i en folkmassa, genomskådar snillrika förklädnader, förhör förvirrade vittnen och upptäcker avgörande ledtrådar på en brottsplats. Det handlar om att analysera fingeravtryck, olika personers unika handskrift och otroligt mycket mer av allt som en äkta privatdetektiv måste behärska för att bli framgångsrik i sitt ämbete. Som pricken över i:et i en redan spännande och rolig läsning är boken rikt illustrerad, i illustratören Colin Kings personliga stil. Detta är en otroligt charmig liten dyrgrip, som passar till att läsa i lite då och då, kanske några avsnitt per kväll eller en stund på tunnelbanan, på väg genom vardagsstressen – och det är precis lika underhållande för vuxen som för barn!

Klicka på bilderna för att förstora dem:

FullSizeRender-3 FullSizeRender-6

FullSizeRender-7 FullSizeRender-5

Jag ger toppbetyg till denna oumbärliga detektivguide, som kan köpas till ett högst blygsamt pris på både AdlibrisBokus och CDON.

Kriss på Spyglass Text

blod blod blod blod blod

Taggar:, , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *