0

Kakelugnsmys och nya projekt

Posted by admin on 20 oktober, 2013 in Bokbubbel, Deckare, Min förlagsutbildning |

På sistone i allmänhet och senaste veckan i synnerhet har det varit fullt upp! På kursen i marknadsföring jobbar vi just nu med analys av barnlitteratur samtidigt som vi skriver budget för vår tidigare marknadsföringsplan (där vår grupp valde att arbeta med Från Holmes till Sherlock av Mattias Boström  tack Mattias, för att du förmedlade lite uppgifter till oss!). Dessutom har jag fått ett korrekturuppdrag till! Tidskrävande och roligt på samma gång. Tillvaron innehåller dessutom andra projekt, bland annat det där som kallas livet.

Blogga har det inte funnits ork till, men nu har jag saknat det så länge (ok, sedan i måndags) att jag bara måste skriva ett inlägg!

kakelugnLäsa har det inte heller funnits mycket tid till, men imorgon kommer jag äntligen att ta mig tid att recensera Unni Drougges Förkunnaren! Den första boken i serien om Berit Hård (som är lika tuff som hon låter) heter Bluffen och recenserades (läs här!) för ett tag sedan. Full pott! Tredje boken i serien heter Fällan.

Nu ska jag värma upp mig framför kakelugnens brusande eld och läsa den sista biten av Förkunnaren – söndagsmys på hög nivå!

Läckert omslag nedan, så säg? Älskar hur det anspelar på klassiska kioskdeckareDrougge är verkligen satirens drottning!

Vad gör du en regnig söndagskväll?

förkunnaren

Taggar:, , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *